Elviskage med bacontopping

Fyldig, lækker chokoladekage med virkeligt syndig topping af jordnøddesmør og bacon!

Sådan gør du

  • 1 Smørret smeltes.
  • 2 Pisk sukker og æg sammen til en luftig masse. Kom smørret i.
  • 3 Bland mel, kakao og bagepulver sammen, og kom de tørre ingredienser i skålen, mens du pisker.
  • 4 Smør en lille firkantet bradepande med smør eller margarine. Drys herefter formen med rasp.
  • 5 Bag kagen i cirka 20 min.ved 200C eller 180 grader varmluft. Kagen må gerne være lidt blød i midten, men sprød på overfladen.
  • 6 Køl kagen af. Skær den ud i passende størrelser, den er meget heftig.
  • 7 Skær bacon i meget små firkanter. Steg baconen, til den har fået en god farve. Lad herefter baconen tørre på et stykke køkkenrulle.
  • 8 Pisk fløden, ikke helt fast, den skal være, så du kan scoope den op med en ske.
  • 9 Smør jordnøddesmør på hvert stykke kage. Kom et par skiver banan på, en skefuld flødeskum og drys til sidst med ristet baconkrymmel og lidt kakao.
  • {{recipeDoneText}} Elviskage med bacontopping

Opskriften er udviklet af