Efterårs pande med pærer og spejlæg

Sådan gør du

  • 1 Rens svampene og skær dem i lidt mindre stykker.
  • 2 Gør løg, gulerod og pastinak i stand og skær dem i små stykker, samme størrelse som svampene.
  • 3 Skær pærerne i stykker, der passer til resten.
  • 4 Steg bacontern sprøde i eget fedt, steg dem ved middel varme ikke for kraftigt.
  • 5 Tag bacon af panden og suppler det afsmeltede baconfedt med 1 tsk smør og 1 tsk olie.
  • 6 Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  • 7 Steg kødet 1½ - 2 minutter ved god varme på den samme pande evt. af to gange.
  • 8 Det skal være rosa indeni.
  • 9 Tag kødet af panden.
  • 10 Tilsæt 1 tsk olie og steg svampene ca. ét minut, ved god varme.
  • 11 Tilsæt grøntsager, pære og evt. nødder og lad det hele stege i 2 minutter på moderat blus.
  • 12 Hold det i konstant bevægelse.
  • 13 Kom bacon og kalvestrimler tilbage på panden, smag til med salt og peber og lad det hele stege i ca. 1 minut ved god varme.
  • 14 Grøntsagerne skal være møre men stadig have bid.
  • 15 Tag retten af panden og hold den varm under folie og et viskestykke.
  • 16 Steg spejlæggene i det fedt der er tilbage på panden og rist rugbrødet.
  • 17 Pynt med klippet purløg.
  • {{recipeDoneText}} Efterårs pande med pærer og spejlæg

Opskriften er udviklet af