Durumpanerede sild med italiensk tomatsauce

Durumpanerede sild med italiensk tomatsauce

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hak hvidløgene fint. Varm 1 tsk olie i en gryde, og svits hvidløget ½ min. under omrøring.
  • 2 Tilsæt hakket persille, tomater og kapers, og lad saucen småkoge i 5-10 min.
  • 3 Klip finnerne af sildene, halvér fileterne, og del hver filet i 2, så du får 4 små stykker sildefilet af hver hele sild.
  • 4 Krydr fileterne med salt og peber.
  • 5 Hæld durummelet på en tallerken, og vend sildene i melet.
  • 6 Varm resten af olien op på panden, og steg sildene gyldenbrune på begge sider ved middelhøj varme.
  • 7 Servér med tomatsauce, kogt broccoli, blomkål og kogte ris.
  • {{recipeDoneText}} Durumpanerede sild med italiensk tomatsauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier