Devil's food med peppermint glaze

Knuste pebermyntebolsjer gør glasuren festlig og giver modspil til kagedejens kakaosmag. 

Sådan gør du

  • 1 Bland mel, bagepulver og kakao.
  • 2 Smør en bageform.
  • 3 Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  • 4 Pisk vaniljekorn med smør og sukker i en stor skål, til smørret er cremet.
  • 5 Tilsæt æggene et ad gangen – pisk grundigt mellem hvert æg.
  • 6

    Pisk skiftevis melblandingen og vand i blandingen.

  • 7 Hæld dejen i formen og bag kagen ved 175 grader i 35-45 minutter.
  • 8 Tjek, om den er gennembagt, ved at stikke en kødnål eller et tyndt grillspyd ned i kagen. Hænger der dej ved nålen, skal kagen bage lidt længere.
  • 9 Lad den køle af i formen og vend den så ud på en rist.
  • 10 Knus pebermyntebolsjerne.
  • 11 Rør flormelis og vand til en glasur. Rør knuste bolsjer i glasuren eller smag den til med pebermynteolie eller -essens.
  • 12 Dryp glasuren over kagen og lad den stå et kvarter før servering.
  • {{recipeDoneText}} Devil's food med peppermint glaze

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier