Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kom pinjekernerne på en tør pande, og rist dem, til de er gyldne.
  • 2 Tag 50 g pinjekerner fra.
  • 3 Bræk brødet i mindre stykker, og kom dem i din foodprocessor sammen med 150 g pinjekerner, sukker, bagepulver og revet
  • 4 citronskal.
  • 5 Tilsæt et æg ad gangen, mens maskinen er i gang.
  • 6 Hæld til sidst olien i, og blend, til dejen er ensartet ligesom en sandkagedej.
  • 7 Vend de hele pinjekerner i dejen.
  • 8 Dæk en springform, ca. 22 cm, med bagepapir, og hæld dejen i.
  • 9 Bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i ca. 40 minutter.
  • 10 Afkøl helt, før du skærer i den.
  • Så er det spisetid! Dessert med pinjekerner

Tip

Du kan sagtens bage kagen et par dage før, den skal serveres. Den holder sig fugtig og god længe. Brug evt. kagen som bund, og kom flødeskum og sommerens bær på toppen ligesom en lagkage.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier