Croissant med røget hellefisksalat

Sådan gør du

  • 1 Rul dejen ud efter anvisning på emballagen. 
  • 2 Skær hvert dejstykke lodret igennem, så du får 12 smalle aflange dejstykker. 
  • 3 Rul dejstykkerne sammen til croissanter, og fortsæt efter anvisning. Bagetiden er en anelse kortere for de små croissanter.
  • 4 Skær løget i helt tynde både og kom i en skål. 
  • 5 Vend løg med olie, eddike, dild, lidt sukker og peber. 
  • 6 Skær hellefisken i brede strimler og vend i. 
  • 7 Skær en lomme i hver afkølet croissant og fyld med hellefisksalat.
  • 8 Læg på et fad og server, eller dæk med plasticfilm og stil i køleskab. Kilde: Krydderiet 3, 2004
  • {{recipeDoneText}} Croissant med røget hellefisksalat

Opskriften er udviklet af