Cremet vegansk rødvinssauce

Det kan være svært at lave en god sovs uden alt det gode fra stegen i ovnen eller bøfferne på panden. Denne cremede rødvinssauce gør dog en undtagelse! 

Sådan gør du

  • 1 Det finthakkede løg steges ved svag varme i lidt smagsneutral olie, (gul Bechel, Fri margarine eller Nutanas margarine kan også anvendes)
  • 2 Svampene børstes, skæres i kvarte og steges til de begynder at væske lidt. Jeg foretrækker at anvende brune markchampignon, men jeg kan også godt finde på at kombinere brune og hvide champignon samt meget gerne en god håndfuld østershatte!
  • 3 Skru op for varmen til svampene får lidt farve og tilsæt rødvinen som koges fri for alkohol.
  • 4 Skru derefter endnu engang ned for varmen, tilsæt sojafløde og smag til med krydderierne.
  • 5 Jeg foretrækker selv at min rødvinssauce er ret sød, så jeg ender altid med at komme en ekstra tsk. syltetøj i.
  • 6 Denne sauce er perfekt til den traditionelle julemad, men den kan selvfølgelig laves hele året når maden kalder på en god, cremet og smagfuld sauce!
  • 7 Luna Krause, hun har madbloggen: Månebarnet http://hijaluna.wordpress.com/
  • {{recipeDoneText}} Cremet vegansk rødvinssauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier