Cremede kartofler med radiser og tre slags løg

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 321 kcal
  • Fedtenergi 28 %

Sådan gør du

  • 1 Skrub og kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Lad dem afkøle og skær dem i kvarte. 
  • 2 Gør radiserne i stand og skær dem i tern.
  • 3 Gør forårsløgne i stand og skær dem i fine skiver. 
  • 4 Pil løget og skær det i meget fine tern. 
  • 5 Rør skyr med cremefraiche og presset hvidløg, smag til med salt, peber og citron.  
  • 6 Vend kartofler, radiser, forårsløg og rødløg i cremen. 
  • 7 Anret i en skål.
  • {{recipeDoneText}} Cremede kartofler med radiser og tre slags løg

Opskriften er udviklet af