Couscouspanerede mørbradbøffer med blomkål og rösti

Sådan gør du

  • 1 Rösti: skræl kartoflerne og riv dem groft.
  • 2 Tryk væden af i et klæde.
  • 3 Krydr kartoflerne med salt og peber.
  • 4 Steg dem gyldne ved jævn varme, som en tyk pandekage i olie ca. 10 minutter på hver side til kartoflerne er møre.
  • 5 Brug et fladt grydelåg, når röstien vendes.
  • 6 Kødet: fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet.
  • 7 Skær svinemørbraden ud i 3 cm tykke skiver.
  • 8 Krydr kødet med salt og peber.
  • 9 Bland couscous og hakket persille og vend kødet heri.
  • 10 Tryk paneringen fast på kødet.
  • 11 Varm smørret på en pande ved god varme - lad det blive gyldent.
  • 12 Brun mørbradbøfferne 1 minut på hver side.
  • 13 Skru ned til middel varme, og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side.
  • 14 Blomkål: skær løget i ringe.
  • 15 Del blomkålen i buketter.
  • 16 Kog løget og kålen i ganske lidt vand tilsat smør og salt.
  • 17 Hæld vandet fra og tilsæt mandler.
  • 18 Smag til med salt og peber og drys med klippet estragon.
  • {{recipeDoneText}} Couscouspanerede mørbradbøffer med blomkål og rösti

Opskriften er udviklet af