Couscous-salat af blomkål
Udviklet af Camilla, www.smagpaamaden.dk og Julie Karla, www.juliekarlaskoekken.blogspot.dk
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1

    Salat

    Lav couscous ud af blomkålen.
  • 2 Skær sukkerærter, fennikel og æble i mindre stykker og bland sammen.
  • 3 Smag til med salt.
  • 4

    Lynsyltede rødløg og fennikel

    Skær rødløg og fennikel.
  • 5 Lynsylt i æblecidereddike, honning og olivenolie.
  • 6

    Marinade

    Hak chili og bland med avokadoolie, citronskal, citronsaft og honning.
  • Så er det spisetid! Couscous-salat af blomkål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier