Couscous-salat af blomkål
Udviklet af Camilla, www.smagpaamaden.dk og Julie Karla, www.juliekarlaskoekken.blogspot.dk
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Salat:
  • 2 Lav couscous ud af blomkålen.
  • 3 Hak rødløg fint.
  • 4 Skær sukkerærter, fennikel og æble i mindre stykker og bland sammen.
  • 5 Smag til med salt.
  • 6 Lynsyltede rødløg og fennikel:
  • 7 Skær rødløg og fennikel.
  • 8 Lynsylt i æblecidereddike, honning og olivenolie.
  • 9 Marinade:
  • 10 Hak chili og bland med avokadoolie, citronskal, citronsaft og honning.
  • Så er det spisetid! Couscous-salat af blomkål

Opskriften er udviklet af