Courgettestegt slethvar med tranebærpuré

Courgettestegt slethvar med tranebærpuré

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Varm honningen op i en gryde, til den begynder at boble. Svits tranebærrene et par min. i den varme honning.
  • 2 Tilsæt appelsinsaft og balsamico, og kog i 3-4 min.
  • 3 Blend tranebær og saft til en fin puré, og tilsæt evt. lidt vand under blendningen.
  • 4 Skær courgetterne i papirtynde skiver.
  • 5 Pisk ægget sammen, og pensl slethvarfileterne med ægget.
  • 6 Læg courgetteskiverne taglagt på fileterne, og tryk dem godt ned.
  • 7 Varm olien op på en pande. Vend forsigtigt fisken om, og læg den på panden med courgettesiden nedad. Steg fisken ved jævn varme i ca. 10-15 min. Vend først fisken om, når den er helt færdig, og anret den på et fad med courgettesiden opad.
  • 8 Kog porren i letsaltet vand, til den er helt mør. Lad porren køle af under koldt vand.
  • 9 Kog bønnerne i vandet i 4 min.
  • 10 Flæk porren. Læg bønnerne sammen i 4 små bundter, og rul porrebånd rundt om hvert bundt.
  • 11 Servér fisken med bønner, tranebærkompot, kogte kartofler og godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Courgettestegt slethvar med tranebærpuré

Tip

I stedet for slethvar kan du anvende pighvar eller multe.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier