Coq au riesling med råkost-topping

Bornholmerhane i hvidvin. Vi serverer vores coq au riesling med couscous. Couscous bliver bedst, hvis du damper den.

Sådan gør du

  • 1 Svits bacon i olie i en sauterpande eller gryde.
  • 2 Tag baconen op.
  • 3 Skær bornholmerhanen ud i mindre stykker og brun dem på panden på begge sider.
  • 4 Tag op.
  • 5 Skær løg, knoldselleri og persillerod i mindre stykker og svits på panden.
  • 6 Kom nu hanekød og bacon tilbage på panden.
  • 7 Drys melet over retten og vend lidt rundt.
  • 8 Hæld vinen i gryden og kom krydderier heri.
  • 9 Læg låg på og lad simre i ca. 45 minutter.
  • 10 Tilbered couscous efter anvisning på emballagen.
  • 11 Snit kålen fint og skær gulerod i tynde strimler.
  • 12 Vend med lidt citronsaft og smag til med salt.
  • 13 Sæt gryden på bordet og server.
  • {{recipeDoneText}} Coq au riesling med råkost-topping

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier