Cookies med nødder
I rosin-nødde-chokolade cookierne er der noget for enhver smag. Om de slår bedstemors småkager, må komme an på en prøve.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle varer af.
  • 3 Tænd ovnen på 175 grader.
  • 4 Rør blødt smør og sukker med en håndmikser. Rør blandingen luftig.
  • 5 Riv ingefær fint på et rivejern og rør i smørblandingen.
  • 6 Drys melet i og rør til ensartet konsistens.
  • 7 Hak nødderne og rør i dejen.
  • 8 Slå et æg ud i en kop og pisk det sammen med en gaffel.
  • 9 Hak chokoladen.
  • 10 Rør chokolade, rosiner og ægget i dejen.
  • 11 Læg bagepapir på to bageplader.
  • 12 Form 16 kugler og sæt 8 på hver bageplade.
  • 13 Tryk hver kugle lidt flad med et par fingre.
  • 14 Sæt én bageplade i ovnen ad gangen. Bag 10-12 minutter til kagerne er svagt brune i kanten. Lad dem køle af på bagepladen ca. 10 minutter, til de er faste.
  • Så er det spisetid! Cookies med nødder

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier