Cookies med mandler og kirsebær

Søde og seje amerikanske cookies. De tørrede kirsebær kan erstattes af tranebær eller rosiner, hvis du synes.

Sådan gør du

  • 1 Dæk mandlerne med kogende vand. Lad dem trække i vandet i minimum fem minutter, smut, skyl og tør dem.
  • 2 Hak mandler og chokolade groft.
  • 3 Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  • 4 Bland mel og bagepulver.
  • 5 Pisk vaniljekorn med smør, sukker og sirup, til smørret er cremet, pisk derefter ægget i.
  • 6 Rør først mel, derefter mandler, chokolade og kirsebær i blandingen.
  • 7 Sæt dejen på en bageplade med bagepapir med en spiseske. Der skal være afstand mellem kagerne, de flyder ud under bagningen – ca. 12 kager på bagepladen.
  • 8 Bag kagerne 12-15 minutter ved 175 grader.
  • 9 Lad dem køle lidt af på pladen og læg dem så på en rist, til de er helt kolde.
  • 10 Opbevar kagerne i en kagedåse.
  • {{recipeDoneText}} Cookies med mandler og kirsebær

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier