Cookie med chokolade og kanel

Kagerne indeholder godt med havregryn. Resultatet bliver fyldige småkager, som børn vil elske.

Sådan gør du

  • 1 Pisk smør og de to slags sukker sammen.
  • 2 Bland de tørre ingredienser undtagen chokoladen sammen i en anden skål.
  • 3 Vend nu ingredienserne med smørdejen.
  • 4 Hak chokoladen og vend den i.
  • 5 Rul dejen sammen i en rulle, ca. 5 cm i diameter.
  • 6 Læg rullen i køleskabet for at stivne i ca. 1 time.
  • 7 Sæt varmluftsovnen på 160 grader, og beklæd to bradepander med bagepapir.
  • 8 Skær dejen i ca. 18 skiver, og fordel den på de to bageplader.
  • 9 Tryk kagerne lidt flade med et let tryk.
  • 10 Bag nu kagerne sprøde i 15-18 minutter.
  • 11 Tag kagerne ud og afkøl dem.
  • {{recipeDoneText}} Cookie med chokolade og kanel

Tip

Hvis du har venner, som ikke prioriterer småkagebagning, men alligevel elsker duften og smagen af nybagt, så lav dejen færdig, pak den i film og tag den med til vennernes køleskab. Nu skal de blot have arbejdet med at skære dejen i skiver og bage dem færdig i ovnen.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier