Sådan gør du

  • 1 Skyl og istandgør grønsagerne.
  • 2 Kog de hele citroner 10 minutter i vand.
  • 3 Afkøl dem og skær dem i små terninger.
  • 4 Skær chili og hvidløg i tynde skiver.
  • 5 Hak persille og løg.
  • 6

    Svits løg, hvidløg, persille og chili 1 minut i en gryde med lidt olie. Tilsæt citron, ingefær, sukker, salt, vand og eddike.

  • 7 Kog 5 minutter under omrøring.
  • 8 Hæld blandingen på rene glas med tætsluttende låg.
  • 9 Pickles’en smager bedst efter et par dage, den er især god som til-behør til linse-, ris- og bulgurretter.
  • 10

    Den kan holde sig 2 måneder i køleskabet.

  • {{recipeDoneText}} Citronpickles

Opskriften er udviklet af