Citronpasta og kalvekødboller med svampe

Kødboller serveres her på en ny måde med svampe i farsen, som giver en afrundet smag. Pasta med økologisk citronskal hertil. 

Sådan gør du

  • 1 Læg svampene i en skål og hæld 2,5 dl kogende vand over dem.
  • 2 Lad dem trække 30 minutter.
  • 3 Tag svampene op og skyl dem nøje før du hakker dem fint.
  • 4 GEM udblødningsvandet.
  • 5 Læg brødet i en skål med vand i 5 minutter.
  • 6

    Tag op og pres vandet fra.

  • 7

    Rør kød, opblødt brød, svampe, hvidløg, salt og peber til en fars.

  • 8 Form farsen til ganske store kødboller og steg dem i smør og olie på en pande.
  • 9 Si udblødningsvandet gennem et kaffefilter (det indeholder tit lidt jord).
  • 10 Hæld Marsala og udblødningsvand på panden.
  • 11 Lad bollerne simre i 10-12 minutter indtil gennemkogte.
  • 12 Kog pastaen efter anvisning.
  • 13

    Vend den nykogte pasta med smør, økologisk citronskal og sort peber.

  • 14 Server straks til kødboller og sauce.
  • {{recipeDoneText}} Citronpasta og kalvekødboller med svampe

Tip

TIP: Brug tørrede svampe. De giver en intens svampesmag til både kødet og saucen.

Opskriften er udviklet af