
Kødboller serveres her på en ny måde med svampe i farsen, som giver en afrundet smag. Pasta med økologisk citronskal hertil.
Ingredienser
Sådan gør du
Sådan gør du
- 1 Læg svampene i en skål og hæld 2,5 dl kogende vand over dem.
- 2 Lad dem trække 30 minutter.
- 3 Tag svampene op og skyl dem nøje før du hakker dem fint.
- 4 GEM udblødningsvandet.
- 5 Læg brødet i en skål med vand i 5 minutter.
-
6
Tag op og pres vandet fra.
-
7
Rør kød, opblødt brød, svampe, hvidløg, salt og peber til en fars.
- 8 Form farsen til ganske store kødboller og steg dem i smør og olie på en pande.
- 9 Si udblødningsvandet gennem et kaffefilter (det indeholder tit lidt jord).
- 10 Hæld Marsala og udblødningsvand på panden.
- 11 Lad bollerne simre i 10-12 minutter indtil gennemkogte.
- 12 Kog pastaen efter anvisning.
-
13
Vend den nykogte pasta med smør, økologisk citronskal og sort peber.
- 14 Server straks til kødboller og sauce.
-
{{recipeDoneText}}
Tip
TIP: Brug tørrede svampe. De giver en intens svampesmag til både kødet og saucen.