Citronpasta med svamp og fugl

En forfriskende pastavariant med sprød kylling og svampe, der er svitset gyldne i smør

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.  
  • 2 Læg kyllingen i en ildfast form, og fordel olie, salt og peber herpå. Steg kyllingen i cirka 40 minutter, til den er gennemstegt.   
  • 3 Sæt pastavand over i en stor gryde, og kog pastaen al dente.  
  • 4 Skær knoldselleri i mindre stykker, og svits dem møre og gyldne i smør på en pande. Vend revet hvidløg heri.  
  • 5 Tag knoldselleri op fra panden, og svits nu svampene gyldne i smør. Smag til med salt og peber.   
  • 6 Afdryp pastaen, vend den med stegefedt fra kyllingen, og smag til med både revet skal og saft fra citronen.  
  • 7 Server kyllingen med et drys citrontimian og pastaen med svamp og selleri.   
  • {{recipeDoneText}} Citronpasta med svamp og fugl

Opskriften er udviklet af