Citronis med hvid chokolade og pistace

Frisk og syrlig flødeis med knasende stykker hvid chokolade og smukke grønne pistacienødder.

Sådan gør du

  • 1 Pisk æggeblommerne sammen med vanilje og sukker, til det er lyst og luftigt, ca. 3-4 min. Rør citronsaft og -skal i sammen med lemoncurd. Vend chokolade og nødderne i.   
  • 2 Pisk fløden til blødt, let skum – det er vigtigt ikke at overpiske den, så får du små fedtklumper i isen, og den bliver ikke ensartet, blød og cremet.  
  • 3 Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen. Smag evt. til med ekstra citron.  
  • 4 Hæld isen i små forme, og sæt dem i fryseren ca. 3-4 timer inden servering.   
  • 5 Guf: Pisk æggehviderne til skum. Drys sukker og flormelis i, og pisk, indtil skummet er tykt og blankt.  
  • 6 Server citronisen med en klat guf og et drys pistacienødder.   
  • {{recipeDoneText}} Citronis med hvid chokolade og pistace

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier