Sådan gør du

  • 1 Sæt husblasen i blød i koldt vand 10 min.
  • 2 Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
  • 3 Tilsæt den revne citronskal og det halve af citronsaften.
  • 4 Pisk æggehvider og fløde stift hver for sig.
  • 5 Tag husblasen op med det vand, der hænger ved, og smelt den i vandbad eller i mikroovn.
  • 6 Lad den køle lidt af med resten af citronsaften og hæld den i en tynd stråle i æggemassen mens der røres. Når blandingen begynder at tykne, vendes først de piskede æggehvider og herefter flødeskummet forsigtigt i.
  • 7 Hæld fromagen i en skål.
  • 8 Lad fromagen stivne i køleskab ca. 4 timer.
  • 9 Pynt med flødeskum.
  • {{recipeDoneText}} Citronfromage

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter