Det er hurtigt og nemt at lave en omgang chokolade muffins – en meget populær kage og pærer i tynde skiver smager skønt til.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Smelt smør sammen med chokolade i en gryde.
  • 2 Lad det køle af.
  • 3 Pisk æg og sukker luftigt.
  • 4 Sigt mel og kakao i æggemassen.
  • 5 Vend forsigtigt revet ingefær og hakkede hasselnødder i.
  • 6 Vend den afkølede chokoladeblanding i.
  • 7 Hæld dejen i muffinforme og bag midt i ovnen ved 175 grader i cirka 20 minutter.
  • 8 Lad muffins køle på en bagerist.
  • 9 Halvér pærerne og anret en halv pære i skiver på tallerknen sammen med en muffin.
  • 10 Pynt evt. med smeltet chokolade eller hakkede hasselnødder.
  • 11 Det er helt korrekt at der ikke skal bagepulver i, da det er en brownie-agtig-muffin, som ikke skal hæve specielt meget.
  • 12 Den er bedst, hvis den er en smule svampet.
  • Så er det spisetid! Chokomuffin med pæreslice

Opskriften er udviklet af