Chokoladesnitter med kardemomme

Let krydrede kager, der kalder på en god kop kaffe.

Sådan gør du

  • 1 Ca. til 20 kager
  • 2 Rør smør, to slags sukker og sirup sammen i en skål.
  • 3 Bland i en anden skål hvedemel, kakao, bagepulver og kardemomme.
  • 4 Vend de tørre ingredienser med smørdejen og vend hurtigt dej og ingredienser sammen.
  • 5 Brug evt. vandet til at samle dejen.
  • 6 Lav dejen til en kugle og pak i film.
  • 7 Sæt dejen i køleskab i en time.
  • 8 Sæt ovnen på 175 grader.
  • 9 Hak chokoladen groft.
  • 10 Tag dejen ud og del i to dele.
  • 11 Rul til to tykke pølser, og læg på bagepapir på en bradepande.
  • 12 Flad pølserne ud, så de bliver lige lange og ca. 6 cm brede.
  • 13 Fordel chokoladen på den ene dej.
  • 14 Læg den anden dej over, og pres sammen, til dejfladen måler ca. 40x12 cm.
  • 15 Skær nu dejen i ca. 2 cm tykke skiver.
  • 16 Sæt pladen midt i ovnen og bag kagerne i ca. 22 minutter.
  • 17 Tag kagerne ud og lad dem afkøle lidt.
  • 18 Skub kagerne lidt fra hinanden, og lad dem køle helt af, før du lægger dem i kagedåsen.
  • {{recipeDoneText}} Chokoladesnitter med kardemomme

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier