Choko-creme til pandekagetårn

Bag en stak pandekager og smør hver enkelt med chokocreme. Læg pandekagerne sammen som en lagkage, så du til sidst har et pandekagetårn.

Sådan gør du

  • 1 Varm fløden i en kasserolle, og hak imens de to typer chokolade fint. Når fløden næsten koger, tages den af blusset, og chokolade og salt tilsættes. Vent 1 min., og rør i blandingen, til chokoladen er smeltet.  
  • 2 Skær bærrene i mindre stykker, hvis de er store, ellers bliver tårnet meget højt!  
  • 3 Smør hver pandekage med den lune chokoladecreme og læg dem sammen som en lagkage med friske bær mellem lagene.   
  • 4 Slut af med masser af friske bær på toppen, og sæt pandekagetårnet på køl indtil ca. 20 min. før servering. Chokoladen bliver fast i køleskabet, så lad den få lidt stuetemperatur inden servering.  
  • {{recipeDoneText}} Choko-creme til pandekagetårn

Opskriften er udviklet af