Chilikoteletter med squashpakker

Sådan gør du

  • 1 Flæk chilien, fjern kernerne og skær den i meget små tern.
  • 2 Pres hvidløget.
  • 3 Rør ingredienserne til grillsaucen sammen.
  • 4 Pensl saucen på koteletterne. Krydr med salt.
  • 5 Lad dem trække i køleskabet, mens resten forberedes.Skrub kartoflerne og kog dem godt og vel halvmøre i letsaltet vand.
  • 6 Hæld vandet fra kartoflerne og køl dem af.
  • 7 Sæt kartoflerne på grillspyd, drys rosmarin på og stil dem til side. Skær squashen i ca. 1 cm tykke skiver og løget i tynde skiver.
  • 8 Kog squash og løg i 2 minutter i letsaltet vand og hæld vandet fra.
  • 9 Fordel squash, løg, tomater i små tern, hakket hvidløg og hakket persille på 4 stykker stanniol.
  • 10 Krydr med salt og citronpeber og luk pakkerne. Grill koteletterne ca. 8 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
  • 11 Læg squashpakkerne på grillristen og lad dem grille 10-12 minutter, til squashen næsten er gennemstegt, men stadig har bid.
  • 12 Pensl kartoflerne ganske let med olie.
  • 13 Grill dem 4-5 minutter på hver side.
  • {{recipeDoneText}} Chilikoteletter med squashpakker

Tip

I stedet for nakkekoteletter kan bruges svinekoteletter eller medaljoner af svinefilet.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier