Let og lys sommerudgave af den klassiske chili con carne. F.eks. bruger vi friske tomater og kylling i stedet for det traditionelle oksekød.

Sådan gør du

  • 1 Stil ovnen på 200 grader.
  • 2 Drys kyllingen med salt og peber.
  • 3 Gennemsteg kyllingen i ca. 1 time.
  • 4 Køl af og bræk eller skær kødet i mindre stykker. 
  • 5 Skær løg i tynde både og svits dem i olie på en sauterpande.
  • 6 Svits tomaterne med løgene til de får farve.
  • 7 Vend bønnerne i, knæk chokoladen og rør i. Varm forsigtigt til chokoladen er smeltet.
  • 8 Server chilien med kylling og drys rundhåndet med mynte. Server gerne brød til.    
  • 9 TIP: Hvis det skal gå hurtigt så brug kyllingeinderfilet i stedet for hel kylling. Beregn 2 pakker á 280 g. Kilde: Krydderiet 2, 2007
  • {{recipeDoneText}} Chili con pollo

Opskriften er udviklet af