Pyt med, at vi ikke har været i Mexico og smagt den helt originale opskrift. Ifølge sikker kilde er denne udgave slet ikke så tosset. Vi elsker god mad, men den må også gerne være enkel og nem at lave. Derfor. Vores bønner er dem fra dåse. Og det er de flåede hakkede tomater for resten også. Vi tog dem med chili.

Sådan gør du

  • 1 Hak løg og hvidløg, og svits i olie i en gryde. Drys krydderi heri, og svits videre.
  • 2 Kom kødet heri, og svits, indtil det skifter farve.  
  • 3 Skær peberfrugter i skiver, og svits med. Kom flåede tomater heri, og lad simre i 15 minutter.  
  • 4 Sæt risene over.  
  • 5 Kom chokoladen i gryden, og vend rundt.
  • 6 Kom bønnerne i en sigte, og skyl dem i koldt vand.
  • 7 Vend bønner i gryden, og lad dem blive gennemvarme. Smag retten til med en god del salt og peber.  
  • 8 Server med ris og limebåde.  
  • 9 Tip: En skefuld cremefraiche på toppen er godt. Det er et drys friske koriander også.
  • {{recipeDoneText}} Chili con carne

Opskriften er udviklet af