Champignonpaté

Champignonpatéen blev populær som vegetarret til frokost og fest, da den vandt frem i midten af firserne. En ret, der i dag også kan fungere som et finere alternativ til leverpostejen.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Boghveden ristes 5 min. i olie i en gryde. Bouillon hældes ved, og boghveden damper 15 min. under låg.
  • 2 Boghveden afkøles let.
  • 3 Champignon hakkes, løget skæres i terninger.
  • 4 Champignon og løg svitses i olie og afkøles let.
  • 5 Franskbrødskrumme, mælk, æg og krydderier røres sammen.
  • 6 Boghveden og champignonblandingen røres i.
  • 7 Fyldes i en smurt form (ca. 1 l) og bages i ca. 1 time ved 175 grader.
  • {{recipeDoneText}} Champignonpaté

Tip

Pateen spises lun eller kold til frokost med salat og brød eller som middagsret med grøntsager eller en grøntsagsrisblanding.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier