Cassoulet af havkat og jomfruhummer

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær havkatfileten i 8 stykker i ens tykkelse
  • 2 Knæk bunden af aspargesene, og skær dem i 2-3 stykker på skrå. Bælg ærterne.
  • 3 Skær gulerødderne i 2-3 stykker på skrå. Skær det øverste stykke af løgtoppene, men behold lidt af det grønne, og skær løgene i kvarte.
  • 4 Varm olien op i en stor slip let-sauterpande, og steg fisk og jomfruhummerhaler på en tallerken.
  • 5 Svits asparges, gulerødder og løg på panden i 3 min.
  • 6 Læg fisk og jomfruhummerhaler ned mellem grøntsagerne, og tilsæt knust hvidløg, safran, hvidvin og bouillonterning, og kog i 3 min.
  • 7 Tilsæt fløde og ærter. Kog til saucen har en cremet konsistens.
  • 8 Anret retten i et fad, og servér med nye kartofler og godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Cassoulet af havkat og jomfruhummer

Tip

I stedet for havkat kan du anvende havtaskekæber, og i stedet for jomfruhummer kan du anvende rejer.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier