God, gammeldags gulerodskage med sød flødeostcreme på toppen og godt med knasende valnødder. 

Sådan gør du

  • 1 Skræl gulerødder og riv groft.
  • 2 Knus valnødder groft med hænderne.
  • 3 Bland mel, bagepulver, kanel og salt.
  • 4 Smør en bageform.
  • 5 Pisk smør og sukker i en stor skål, til smørret er cremet.
  • 6 Tilsæt æg et ad gangen – pisk grundigt mellem hvert æg.
  • 7

    Rør forsigtigt først mel, derefter gulerødder og valnødder i blandingen.

  • 8 Hæld dejen i formen og bag ved 175 grader i en time til 5 kvarter til den er gyldenbrun.
  • 9 Tjek, om den er gennembagt, ved at stikke en kødnål eller et tyndt grillspyd ned i kagen. Hænger der dej ved pinden, skal kagen bage lidt længere.
  • 10 Lad kagen køle af i formen.
  • 11 Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  • 12

    Pisk flødeost med flormelis og vaniljekorn til frosting og fordel over den kolde kage.

  • 13 Grønt/frugt – minimum 25-30 gram/skive
  • {{recipeDoneText}} Carrot Cake

Tip

Grønt/frugt – minimum 25-30 gram/skive

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier