Carpaccio med lakserognscreme

Sådan gør du

  • 1

    Lakserognscreme:

    Vend forsigtigt ingredienserne til lakserognscremen sammen.
  • 2 Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time.
  • 3 Smag til.
  • 4

    Carpaccio:

    Skær persillen i tynde strimler.
  • 5 Fordel persillen på 4-5 tallerkener og anret herpå de tynde skiver kød – lav plads til en lille skål på hver tallerken.
  • 6 Dryp olie og citronsaft på kødet.
  • 7 Høvl osten i tynde flager, f.eks. med en kartoffelskræller og fordel dem på kødskiverne.
  • 8 Drys med peber.
  • {{recipeDoneText}} Carpaccio med lakserognscreme

Tip

Ved serveringen: Fordel lakserognscremen i de 4-5 små skåle og læg en tigerreje i hver.

Opskriften er udviklet af