Cannelloni med grønt fyld

Sådan gør du

  • 1 Den friske pasta skæres i 10x15 cm og koges 2 minutter i vand med salt.
  • 2 Tages op og kommes i en skål med koldt vand.
  • 3 Grøntsagerne koges møre i vand med salt.
  • 4 De løftes op, dryppes godt af for vand, og smages til med citronsaft, mozzarella, salt og peber.
  • 5 Kom 1½ spsk grøntsager på hvert pastastykke og rul det sammen.
  • 6 Læg cannaloni i et ildfast fad med lukningen ned af.
  • 7 Dryp rullerne med ekstra olivenolie og tilsæt ½ dl vand i bunden af fadet.
  • 8 Sæt dem i en 100 grader varm ovn.
  • 9 De skal blot lunes, ikke tilberedes mere.
  • 10 Hak tomaterne fint og bland dem med finthakket basilikum, finthakket hvidløg, olivenolie og lidt salt.
  • 11 Kammuslingerne vendes med olivenolie og grilles 3 minutter.
  • 12 Store kammuslinger grilles 5-6 minutter.
  • 13 Anret cannaloni med tomatsalsaen ovenpå og de grillede kammuslinger og frisk basilikum herved.
  • {{recipeDoneText}} Cannelloni med grønt fyld

Opskriften er udviklet af