Cannellinisuppe med kødboller og kål

Sådan gør du

  • 1 Riv brødskiverne i mindre stykker og hæld mælken over.
  • 2 Bland svinekødet med franskbrød, hvidløg, oregano og salvie og form farsen til 24 små kødboller.
  • 3

    Stil dem i køleskabet, indtil de skal bruges. Rens og skær peberfrugterne i tynde strimler.

  • 4 Halvér chilien, fjern kernerne og hak frugtkødet fint.
  • 5 Fjern rodstokken fra kålen, rul bladene sammen og skær dem i strimler.
  • 6 Opvarm olien i en stor gryde og svits peberfrugt og chili over middelstærk varme, ca. 5 min.
  • 7 Kom bønner, bouillon og tomatjuice i og bring det i kog.
  • 8 Skru ned for varmen og kog 5 min.
  • 9 Tilsæt kødboller og kål og kog yderligere 5-10 min., til kålen er mør.
  • 10 Serveres straks med fx flute.
  • {{recipeDoneText}} Cannellinisuppe med kødboller og kål

Opskriften er udviklet af