Sådan gør du

  • 1 Læg de tørrede bønner i blød i rigeligt koldt vand 10-12 timer i køleskab - hver slags for sig.
  • 2 Kog dem i to gryder med frisk koldt vand, hvidløgsfed, halve løg, 1 laurbærblad i hver gryde og salt.
  • 3 Lad dem koge til de er møre - ca. 45 minutter - se emballagens anvisning. Hæld bønnerne i en sigte.Marinerede løg: Skær hvert rødløg i 4-5 skiver, sæt evt. en tandstikker i hver skive for at holde ringene sammen.
  • 4 Varm sherryen og opløs sukkeret heri.
  • 5 Hæld marinaden over løgskiverne.
  • 6 Lad dem trække i 20 minutter.
  • 7 Vend evt. løgene efter 10 minutter.
  • 8 Tag løgene op og steg dem på en varm teflonpande ved middel varme i alt ca. 6 minutter.
  • 9 Læg dem i et fad og hæld marinaden over igen.
  • 10 ognbsp; Bønnesalat: Rens de grønne bønner og kog dem i letsaltet vand 3-4 minutter.
  • 11 Vend de tre slags bønner i olie og vineddike.
  • 12 Smag til med salt og peber og servér dem varme, lune eller kolde. Cajun skinkeschnitzler: Bland alle krydderierne til Cajun-blandingen.
  • 13 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 14 Drys schnitzlerne med Cajun-blandingen.
  • 15 Varm olien på panden ved kraftig varme.
  • 16 Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider.
  • 17 Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side til de er lige netop gennemstegte.
  • 18 ognbsp;ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Cajun skinkeschnitzler

Tip

Krydderiblandingen er stærk. Hvis man ønsker en mindre stærk blanding, sættes mængden cayennepeber og sort peber ned til ½ tsk.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier