Butterdejspakker med fisk og skaldyr

Dejligt krydrede som i Marokko med safran, paprika og spidskommen. Smager godt med en meget enkel sprød salat f.eks. tyndt snittet icebergsalat vendt med lidt olie og citron eller dampet broccoli.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Skær torsken i tern på ca. 3x3 cm, afdryp rejerne og kom fisk og skaldyr i en skål.
  • 3 Drys krydderier og krydderurter over fisk og skaldyr, riv hvidløg ned i skålen, og vend godt rundt med olie.  
  • 4 Rul pladerne ud i kvadrater. Læg 1/5 fyld på den ene side af dejen, og fold dejen over, så du får en trekant. Pres dejkanterne sammen med fingre eller gaffel.  
  • 5 Læg pakkerne over på en bradepande med bagepapir. Pensl evt. pakkerne med æg, hvis du ønsker en blank overflade. Bag pakkerne midt i ovnen i ca. 15 minutter. Kilde: Krydderiet 4, 2005
  • {{recipeDoneText}} Butterdejspakker med fisk og skaldyr

Opskriften er udviklet af