Burger med sprøde løg, tomater og ærtepuré

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd op i grillen – mindst ½ time før brug.
  • 2 Den er klar til brug, når kullene er grå, og alle flammer er væk.
  • 3 Rør kødet med salt og form det til 4 bøffer, 1,5 cm tykke.
  • 4 Skræl skalotteløg og skær dem i tynde skiver.
  • 5 Kom dem i en skål, kom salt og eddike på, rør rundt og lad trække 10 minutter – gerne mere.
  • 6 Skær tomater i skiver.
  • 7 Del salaten i blade og skyl dem.
  • 8 Hak løget fint.
  • 9 Varm olien op i en gryde ved middel varme.
  • 10 Svits løgene til de er gennemsigtige.
  • 11 Hæld vand og ærter på og lad det koge i 4 minutter.
  • 12 Kom det i en blender og tilsæt creme fraiche, salt og peber.
  • 13 Blend det til en lind masse.
  • 14 Grill bøfferne ved god varme, de skal have 1 minut for hver mm, de er tykke, så er de gennemstegte.
  • 15 Krydr med og peber og lidt salt, de har jo fået salt, inden de kom på grillen.
  • 16 Del bollerne og grill dem med de sidste 3-4 minutter.
  • 17 Smør bollerne med rigeligt ærtepuré og byg burgeren op af tomater, salat, sprøde løg, evt. bacon og bøf.
  • {{recipeDoneText}} Burger med sprøde løg, tomater og ærtepuré

Opskriften er udviklet af