Burger med laks og gulerodssalat

Fiskeburgeren er en sjov og anderledes måde at indtage de sunde fiskeolier på.

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle varer af.
  • 3

    Burger med laks

    Tænd ovnen på 200 grader.
  • 4 Rør en dressing sammen af cremefraiche eller mayonnaise med sennep.
  • 5 Hak de syltede agurker og rør i dressingen. Smag dressingen til med salt og peber.
  • 6 Skyl salatblade i koldt vand og lad dem dryppe godt af.
  • 7 Skær laksekoteletterne i to stykker hver. Læg de fire stykker på bagepapir på bageplade. Krydr laksen med salt og peber.
  • 8 Bag laksen ca. 10 minutter, til den er varm og fast i midten. Mærk efter med en finger.
  • 9 Varm samtidigt bollerne i ovnen ca. 5 min.
  • 10 Flæk bollerne og fyld med salat, dressing og bagt laks. Spis med gulerodssalat.
  • 11

    Gulerodssalat med sojastegte solsikkekerner

    Skræl gulerødderne
  • 12 Riv gulerødderne på rivejern.
  • 13 Skær citronen over og pres saften af dem. Bland revet gulerod og citronsaft sammen.
  • 14 Kom solsikkernerne på en pande og varm op.
  • 15 Rist kernerne og rør jævnligt. Hæld sojasovs på når de tager farve. Sluk straks og rør godt rundt. Drys sojastegte solsikkekerner over gulerodssalaten.
  • {{recipeDoneText}} Burger med laks og gulerodssalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier