Bruschetta med sprødstegte sardiner

Sardiner er smækfyldt med sunde omega 3-fedtsyrer og smager dejligt efter en tur på panden. På grund af sardinens størrelse indeholder den desuden næsten ikke noget kviksølv.

Sådan gør du

  • 1 Fjern indvolde og skær hoved og hale af sardinerne.
  • 2 Skyl dem rene.
  • 3 Kom sardinerne ned i en skål, vend med 2 spsk citronsaft, salt og peber.
  • 4 Steg sardinerne i en god sjat olie på en teflonpande, indtil de er gyldne på begge sider.
  • 5 Det tager ikke mange minutter.
  • 6 Rist brødet, indtil det er sprødt.
  • 7 Gnid brødskiverne med det pillede fed hvidløg.
  • 8 Skær salaten i strimler og fordel over brødet.
  • 9 Læg de varme sardiner på salaten.
  • 10 Dryp olivenolie henover.
  • 11 Drys kapers og persille over og server.
  • 12 Tip: Det er ikke sikkert, at din fiskehandler har sardiner.
  • 13 Men hvis du spørger ham, kan han sikkert skaffe dem til dig.
  • {{recipeDoneText}} Bruschetta med sprødstegte sardiner

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier