Bruschetta med skinkemignon

Sådan gør du

  • 1 Kødet: dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 4 Brun hurtigt skinkemignonen på alle sider.
  • 5 Læg kødet i et fad og stil det i en kold ovn.
  • 6 Tænd ovnen på 160 grader og steg kødet i ca. 40 minutter.
  • 7 Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 65-70 grader.
  • 8 Ved 65 grader er kødet svagt rosa, mens det er gennemstegt ved 70 grader. Pak kødet ind i stanniol til brødene er færdige.Bruschetta: skru ovnen op på 225 grader.
  • 9 Skær flute i 4–8 meget skrå skiver, 2 cm tykke.
  • 10 Læg skiverne på en bageplade med bagepapir.
  • 11 Rist skiverne i ca. 5 minutter, til de er gyldne.
  • 12 Skær tomaterne i halve og hak hvidløget fint.
  • 13 Læg tomaterne på brødet.
  • 14 Krydr med hvidløg, salt og peber.
  • 15 Skær mozzarellaen i skiver og fordel dem ovenpå tomaterne.
  • 16 Stil pladen i ovnen igen i ca. 7 minutter til osten er smeltet.Skær skinkemignonen i tynde skiver og læg dem oven på brødene. Bland salaten og læg den ovenpå.Servér straks - ellers bliver brødet blødt.
  • 17 Skær oliven i skiver og brug dem som pynt ved servering.
  • {{recipeDoneText}} Bruschetta med skinkemignon

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier