Bruschetta med grillede peberfrugter og maste tomater

En let og lækker forret hentet fra Italien. Husk at gnide brødskiverne med hvidløg, det gør underværker for bruschetta'en.   

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 250 grader.
  • 2 Læg peberfrugterne på en bageplade og lad dem bage, indtil skindet får sorte pletter.
  • 3 Tag dem ud og dæk dem med et viskestykke.
  • 4 Når peberfrugterne kølet af, kan du nemt trække skindet af. Det skal ikke spises.  
  • 5 Del tomaterne lige over, og mas dem lidt.
  • 6 Rist brødskiverne gyldne.
  • 7 Gnid alle skiverne med et pillet, fed hvidløg.
  • 8 Dryp lidt olie på brødet.
  • 9 Kom peberfrugter på fire af brødene og tomat på de andre.
  • 10 Drys lidt urter henover, og server straks.
  • {{recipeDoneText}} Bruschetta med grillede peberfrugter og maste tomater

Tip

Når du vel er i gang med at grille peberfrugter, kan du lige så godt lave en stor portion. Kom de grillede og pillede peberfrugter i lidt olie og citronsaft, og opbevar dem i køleskabet. De holder sig gode i mindst tre dage. Vend i salater, kom i sandwich eller på bøffen.

Opskriften er udviklet af