Bruscetta med hvide bønner, bacon og spinat

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 10 g.
  • Kulhydrater 35 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 486 kcal
  • Fedtenergi 26 %

Sådan gør du

  • 1 Skyl og sæt bønnerne i blød på køl i 8 timer. Skyl dem og kog dem i frisk, letsaltet vand i 35 minutter. 
  • 2 Rist brødskiverne. 
  • 3 Steg bacon gyldent. Læg ternene i en sigte, så fedtet afdrypper og læg bagefter på fedtsugende papir. 
  • 4 Skyl spinat og vend den i en gryde med 1 tsk. olivenolie, salt peber, chili og presset hvidløg. Læg spinaten i en sigte, så en del af væden løber fra. 
  • 5 Vend bønnerne i 1 spsk. olivenolie, kom bacontern og parmesan ved. Varm igennem. 
  • 6 Anret brødet med bønner og spinat.
  • {{recipeDoneText}} Bruscetta med hvide bønner, bacon og spinat

Tip

Det er en god idé at have et lager af kogte bønner i fryseren. Ved udblødning og kogning fordobles vægten, således svarer 100 g tørrede bønner til 200 g udblødte og kogte bønner.

Opskriften er udviklet af