Brunch - børneportion
Brunch er ikke kun noget, man kan få på cafèer. Nyd en hjemmelavet brunch med dejlige pandekager og andre lækkerier.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2

    Start med pandekagerne:

    Tænd ovnen på 70 grader (varmluft)
  • 3 Slå æggene ud i en skål
  • 4 Pisk æggene sammen med olie, de to slags mel, sukker og salt, til dejen er uden klumper
  • 5 Pisk mælk i dejen lidt ad gangen, til dejen er jævn
  • 6 Steg pandekagerne:
  • 7 Læg ½ tsk. smør på en slip-let pande
  • 8 Varm fedtstoffet op
  • 9 Hæld ca. ½ dl dej på panden, og vip panden rundt, så dejen fordeler sig over hele bunden
  • 10 Bag pandekagerne på begge sider et par min. Vend dem med en paletkniv
  • 11 Hold pandekagerne lune i ovnen ved lav varme. Dæk dem til med et stykke stanniol
  • 12 Skyl frugten og skær den i både eller skiver
  • 13 Skyl og skræl gulerødderne. Skær dem i stave
  • 14 Bring en gryde med vand i kog
  • 15 Kog ægget i ca. 6 min. Så er det blødkogt. Hold det lunt i et rent viskestykke
  • 16

    Yoghurt:

    Fyld en skål med surmælksprodukt og drys med mysli
  • 17

    Servering:

    Server yoghurt med mysli
  • 18

    Rugbrød

    ½ skive rugbrød med skinke og peberfrugt
  • 19 ½ skive rugbrød med smør til det blødkogte æg
  • 20

    Bolle:

    Del fuldkornsbollen i to. Spis den ene halve med ost og den anden halve med syltetøj
  • 21 Snack den udskårne frugt og grønt, og drik et glas koldt juice
  • 22 Som det søde punktum er der en pandekage med sukker og syltetøj.
  • {{recipeDoneText}} Brunch - børneportion

Tip

Gem resten af pandekagerne til et nemt mellemmåltid eller til madpakken, for eksempel med frugt eller en rest kødsauce. Pandekager kan også fryses. Læg et stykke madpapir mellem hver pandekage. Så er de lette at skille fra hinanden.

Opskriften er udviklet af