Brunch 2 - børneportion
Brunch er en kombination af morgenmad og frokost. Her er den med røræg, bolle med pålægschokolade, frugt og yoghurt. Velbekomme!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Røræg med rugbrød og skinke

    Vask hænder
  • 2 Rist rugbrødet på en brødrister
  • 3 Del tomaten i to
  • 4 Hæld lidt olie på en stegepande
  • 5 Steg tomaten, til den er gennemvarm
  • 6 Pisk æg, mælk og lidt salt og peber sammen i en skål
  • 7 Varm olie på en stegepande ved middel varme
  • 8 Tilsæt æggemassen
  • 9 Rør, til æggemassen er stivnet
  • 10 Hæld æggemassen på en tallerken, klip purløg over og server med ristet rugbrød, stegt tomat og skinke
  • 11

    Yoghurt:

    Hæld surmælksprodukt i en skål og drys med mysli
  • 12

    Frugt:

    Skyl frugten og skær den i både eller tern
  • 13

    Bolle:

    Lun bollen i ovnen eller på en brødrister
  • 14 Del bollen i to og læg pålægschokolade på
  • 15 Skræl bananen og skær den i skiver
  • 16 Sluk tørsten i et glas juice
  • {{recipeDoneText}} Brunch 2 - børneportion

Tip

Du kan holde rørægget lun i ovnen ved lav varme, ca. 70 grader (varmluft). I stedet for skinke kan du spise hamburgerryg eller kylling. Lidt bacon, der er stegt helt sprødt, er også godt til røræg.

Opskriften er udviklet af