Bruschetta med fisk og andet

Bruschetta med fisk og andet

Bruschetta er italienernes foretrukne forret, og du kan variere den i det uendelige. Vi laver bruschetta med hjemmelavet pesto, ovnbagte grøntsager og fiskefilet. 

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Skær courgetter i tynde skiver.
  • 3 Vend med lidt olie, og fordel på en bradepande.
  • 4 Drys med salt og peber, og bag grøntsagerne møre i ovnen, indtil de får lidt farve.
  • 5 Ordn resten af grøntsagerne, og skær i mindre stykker.
  • 6 Kom alle ingredienser til pestoen i en blender, og blend til let grov sauce.
  • 7 Steg fisken sprød i olie.
  • 8 Tag grøntsagerne ud af ovnen.
  • 9 Skær brødet i skiver, og fordel på en bradepande.
  • 10 Rist brødskiverne gyldne i ovnen.
  • {{recipeDoneText}} Bruschetta med fisk og andet

Opskriften er udviklet af