Brød- og hvidløgssuppe

En kold suppe med en cremet konsistens, der mætter godt. Tomat og basilikum sender tankerne afsted til Italien.

Sådan gør du

  • 1 Læg brødskiverne i en skål med koldt vand og lad trække ca. 10 minutter.
  • 2 Løft brødet over i din blender med den væde, der hænger ved.
  • 3 Kom resten af ingredienserne i.
  • 4 Blend indtil cremet og »suppeagtig« konsistens.
  • 5 Tilsæt evt. lidt mere koldt vand.
  • 6 Smag til med salt og stil i køleskab, indtil den skal serveres.
  • 7 Skær tomaterne i tynde både og snit basilikum.
  • 8 Vend tomat med basilikum.
  • 9 Anret suppen i seks skåle og kom tomaterne midt i suppen.
  • {{recipeDoneText}} Brød- og hvidløgssuppe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier