Bredie med oksekød og tomat

En slags herligt krydret oksekødsstuvning med oprindelse i Sydafrika, som vi her serverer med basmatiris.

Sådan gør du

  • 1 Hak løg og svits det i gryde sammen med krydderier.
  • 2 Skær kødet i 5 cm store stykker og svits det i gryden.
  • 3 Kom tomater ved, fyld dåsen med vand og hæld det i gryden.
  • 4 Skær chili i tynde ringe. Halvdelen af den grønne og halvdelen af den røde.
  • 5 Kom dem i gryden sammen med salt og peber.
  • 6 Læg låg på og lad kødet simre i 1 time. Tag et stykke op og mærk, om det er mørt.
  • 7 Hvis ikke, så lad det simre i yderligere 15-30 minutter.
  • 8 Spæd eventuelt med mere vand, imens kødet simrer.
  • {{recipeDoneText}} Bredie med oksekød og tomat

Tip

Server snittet chili til maden, hvis den skal være mere »hot«.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier