Braiserede svinekæber i havtorn og øl

Sådan gør du

  • 1

    Befri grisekæberne for sener.

     

     

  • 2

    Brun kæberne af i smør.

  • 3

    Tilsæt øl, fond, vand og halvdelen af havtornbærrene, til grisekæberne er halv dækket.

     

  • 4

    Lad dem simre 1-1½ time, gerne under låg.

     

  • 5

    Hold øje med væsken og tilsæt mere, hvis det koger tørt.

     

  • 6

    Lige før du skal spise, tilsætter du fintskåret asparges, løg delt i fine både, ramsløg og resten af havtornbærrene.

     

  • 7

    Smager til med salt, peber og sennep.

     

  • 8

    Drys med fintskåret parmeskinke.

  • {{recipeDoneText}} Braiserede svinekæber i havtorn og øl

Tip

Retten er perfekt som det lune til påskebordet med fine, kogte kartofler.

Opskriften er udviklet af