Brændende kærlighed på hjertesalat

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 473 kcal
  • Fedtenergi 37 %

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem godt møre. 
  • 2 Steg bacon fedtafskeltet og gyldent, læg det først i en sigte, herefter på et stykke fedtsugende papir. 
  • 3 Skær løg i fine ringe og steg disse bløde og blanke i olivenolie, krydr med salt, peber og worchestershiresauce. Smag til. 
  • 4 Hæld kartoffeltern op i et dørslag, og lad dem afdryppe. Kom dem til bage i den varme gryde, mos dem med smør og lun mælk. Smag til med alt.
  • 5 Skyl og slyng salaterne tørre. 
  • 6 Bland løg og bacon. 
  • 7

    Anretning

    Anret salaterne med mos, løg og bacon.
  • {{recipeDoneText}} Brændende kærlighed på hjertesalat

Tip

For mindre fedt, kan mængden af smør og rapsolie reduceres i mosen, eller helt undlades.

Opskriften er udviklet af