Brændende kærlighed med rodfrugter.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Rens og skær rodfrugterne i passende stykker.
  • 2 Kom dem i en gryde med så meget vand, at det lige dækker.
  • 3 Kog rodfrugterne under låg, til de er helt møre.
  • 4 Lad dem dryppe af og gem lidt af kogevandet.
  • 5 Mos rodfrugterne groft med en trægaffel eller moser til kartoffelmos.
  • 6 Pisk mosen igennem med mælk, smør samt salt og peber og lidt af grøntsagsvandet, til mosen får den ønskede konsistens.
  • 7 Skær løg i både og sauter dem gyldne og møre i smør og olie under omrøring og krydr med balsamico, salt og peber.
  • 8 Bred skinkeskiverne på en plade med bagepapir, drys en anelse sukker på og bag dem gyldne og sprøde ved 225 grader, 5-6 minutter.
  • 9

    Anretning

    Anret grøntsagsmosen med løg og skinke på toppen og server ristet rugbrød til.
  • {{recipeDoneText}} Brændende kærlighed med rodfrugter.

Opskriften er udviklet af