Boller i selleri, af hakket ungkvægskød.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Pil franskbrødsskiverne i stykker og lad dem trække i mælken ca. ½ time.
  • 2 Rør kødet sejt med saltet.
  • 3 Pil og riv løget.
  • 4 Kom løg, krydderurter, æg, brød/mælk og peber i skålen.
  • 5 Rør det rigtig godt igennem.
  • 6 Skræl knoldselleri og skær den i tern på 1x1 cm.
  • 7 Læg dem i en skål med vand.
  • 8 Varm vand op til kogepunktet i en gryde, tilsæt salt.
  • 9 Form boller af farsen i hånden, så de får samme størrelse som en blomme.
  • 10 Kog dem ved svag varme 10-12 minutter.
  • 11 Kog af flere gange.
  • 12 Kog selleritern i det samme vand.
  • 13 Kog 4-5 minutter, tag ternene op.
  • 14 Rør majsstivelse ud i ¾ dl vand og jævn kogevandet.
  • 15 Smag til med salt og peber.
  • 16 Skyl persillen og hak den groft.
  • 17 Lun kødboller og selleri i saucen og server med masser af friskhakket persille på toppen!
  • {{recipeDoneText}} Boller i selleri, af hakket ungkvægskød.

Opskriften er udviklet af