Bønnesalat med svampe og supersprød bacon

Grisen – i det grønne. Godt for øjnene. Godt for smagsløgene. Godt for dig.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Læg baconskiver ved siden af hinanden på en bradepande med bagepapir. Bag baconen sprød. Kig efter 6-7 minutter. Tag ud. 
  • 3 Drys solsikkekerner ud på en bradepande og rist gyldne i ovnen. Kig efter 4-5 minutter. 
  • 4 Kog bønnerne i letsaltet vand i 3-5 minutter. 
  • 5 Rist svampene gyldne i olie på en pande. 
  • 6 Skær courgetten i tynde bånd.
  • 7 Anret salatens ingredienser. 
  • 8 Pres appelsinens saft i en skål. Bland med sennep, olie, lidt revet hvidløg, salt og peber. 
  • 9 Hæld dressing over og pynt med sprød bacon.
  • {{recipeDoneText}} Bønnesalat med svampe og supersprød bacon

Opskriften er udviklet af